Professorat

Anna Villarroya, membre del consell assessor de l’Observatori Social de ”la Caixa”

El passat 15 de setembre, la professora Anna Villarroya va participar en la presentació del nou Observatori Social de ”la Caixa” que es va celebrar a CaixaForum Madrid.

Aquesta nova iniciativa de l’Obra Social ”la Caixa” per a l’estudi dels fenòmens socials disposa d’un web que s’actualitza constantment amb continguts interactius, i també d’un dossier quadrimestral dedicat a una de les seves quatre línies de treball: inclusió social, educació, ciència i cultura.

Anna Villarroya forma part del consell assessor de l’Observatori en l’àmbit de la cultura i ha participat molt directament en l’elaboració del Baròmetre, que recull tot un seguit d’indicadors sobre temes d’interès social en els països de la Unió Europea i l’OCDE.