General

UNRWA Catalunya ofereix un taller sobre la comunicació de crisis humanitàries

La delegació a Catalunya d’UNRWA, l’agència de l’ONU que treballa per a les persones refugiades palestines, ofereix un taller per aprendre com informar sobre la població refugiada palestina des d’un enfocament de gènere i drets humans. El taller, de 6 hores de durada, s’inicia el 8 de novembre, de 10:00 a 11:30, en el marc de l’assignatura Fonaments de la Comunicació Mediatitzada, a càrrec d’UNRWA Catalunya, i continuarà els dies 15 i 22 de novembre, de 13:00 a 15:00, a l’aula 114, a càrrec de LolaMora Producciones.

L’objectiu general d’aquesta formació, oberta a tot l’alumnat de la Facultat, és fomentar l’adquisició de coneixements i habilitats sobre com transversalitzar l’enfocament de gènere i drets humans en les cobertures mediàtiques de crisis humanitàries, conflictes i situacions de refugi que ajudin a generar en la ciutadania consciència crítica, solidaritat i mobilització per la protecció dels drets humans de la població refugiada de Palestina.