Campus

Exposició «Les marques de propietat als llibres» a la FIMA

Al mes de novembre trobareu l’exposició «Les marques de propietat als llibres» al primer pis de la FIMA (del 8 al 30 de novembre de 2021). L’exposició presenta peces originals dels segles XVI al XX seleccionades i comentades pels professors Jesús Gascón i Pedro Rueda Ramírez, i amb la col·laboració en el muntatge d’Àngels Alorda (restauradora i alumna del màster de Biblioteques i Col·leccions Patrimonials).

A les vitrines es realitza un recorregut per les tipologies de marques de propietat dels llibres. L’exposició forma part del projecte I+D Sabers connectats: xarxes de venda i circulació d’impresos a Espanya i Llatinoamèrica (HAR2017-84335-P), i serà visitada pels participants en el seminari Les procedències al llibre antic: estudis i projectes (17 de novembre, de 16 a 19.30 h.).