Campus

Convocatòria Ambaixadors UB per col·laborar en activitats del programa UBica’t reconegudes amb crèdits acadèmics

Fins el 4 de febrer de 2022 s’ha obert la convocatòria Ambaixadors UB, d’estudiants informadors dels ensenyaments de la Universitat de Barcelona.

Les activitats a desenvolupar estan relacionades amb el programa UBica’t, de suport a les activitats d’informació i orientació al Saló de l’Ensenyament, les Jornades de Portes Obertes i les activitats Inspira’t i Pregunta’m.

Els alumnes obtindran un reconeixement de 5 crèdits ECTS que, en el marc de reconeixement d’activitats institucionals, podran incorporar al seu expedient de grau (com a part de l’alternativa a una assignatura optativa del seu itinerari). Només és necessari un bon nivell de coneixement i experiència sobre la Universitat de Barcelona i, en concret, sobre el propi àmbit educatiu, el grau i la Facultat.

Les persones interessades a ser Ambaixador UB, han de lliurar la seva sol·licitud en format electrònic, a través de la Seu Electrònica de la Universitat de Barcelona. Més informació a:
http://www.ub.edu/sae/convocatoria-ubicat.html