Practicum

Sessió de Pràcticum en primera persona

Els dies 14 i 17 de febrer de 2022, en el marc de l’assignatura Preparació al Pràcticum de 3r del grau de Gestió d’Informació i Documentació Digital de la FIMA, va tenir lloc la sessió “Pràcticum en primera persona”.

L’objectiu d’aquestes sessions és promoure la trobada entre alumnes que acaben de realitzar el Pràcticum i els que el realitzaran el proper curs. Es tracta de compartir coneixement i experiències vitals, i explicar “en primera persona” com ha estat el seu Pràcticum.

A la sessió de dilluns dia 14 amb el grup del grau presencial van intervenir:

I a la sessió de dijous dia 17 de febrer, amb el grup del grau semipresencial, van intervenir:

Tots van fer aportacions molt interessants! Des de les seves motivacions per triar un centre o un altre fins a anècdotes del seu dia a dia professional, passant per alguns consells bàsics sobre com enfrontar el tram final dels estudis.

A tots ells, moltes gràcies!