Agenda

Convocatòria Premis UB Santander 2022 a treballs de recerca de batxillerat (15 d’abril)

La Universitat de Barcelona, amb el propòsit de premiar l’esforç dels estudiants de batxillerat en l’aprenentatge i la recerca, i també d’establir i consolidar els vincles amb els centres d’ensenyament de secundària, ha convocat l’edició 2022 dels Premis UB-Santander als millors treballs de recerca de batxillerat. Hi ha 16 modalitats, entre elles, les de la Facultat d’Informació i Mitjans Audiovisuals.

A la nostra Facultat es convoquen dos premis, relacionats amb els graus de Comunicació Audiovisual i de Gestió d’Informació i Documentació Digital.

Els treballs es poden presentar fins al 15 d’abril del 2022. Més informació a:

Premis-UB Santander de la Facultat d’Informació i Mitjans Audiovisuals