Activitats

Visita d’estudiants de la FIMA a Televisió de Catalunya

El passat dissabte 9 d’abril de 2022, alumnes de la FIMA dels graus de Comunicació Audiovisual, Gestió d’Informació i Documentació Digital i el doble grau Infocom, de les assignatures de Documentació audiovisual i Avaluació i qualitat, van visitar el Centre de Documentació de Televisió de Catalunya amb els professors Jorge Franganillo, Javier Guallar i Aurora Vall.

La visita, que es fa anualment des de fa més de deu anys (amb l’aturada dels dos darrers anys a causa de la pandèmia), va tenir dues parts, com en altres ocasions. A la primera part, la documentalista Imma Rull va fer una xerrada sobre les tasques diàries dels professionals de la documentació audiovisual, mostrant el modern sistema de gestió de les imatges de TVC, anomenat Digition, explicant la història i l’evolució del Centre, i fent cerques de material audiovisual en directe a petició dels assistents. A la segona part, Imma Rull i Joana Monreal van guiar els visitants per les instal·lacions de la cadena, des del Departament de Documentació, fins a les sales de control, els platós i la redacció, on la graduada de la FIMA Mariona Pujol va mostrar als nostres estudiants com treballa una documentalista audiovisual. 

Moltes gràcies als professionals de TVC, que ens han acollit un any més!