Campus

Activitats a la FIMA per Sant Jordi 2022

Seguint la tradició de fa anys, durant els dies previs a Sant Jordi, té lloc a l’edifici del Campus de Sants de la UB l’activitat «Un tast de… T’agradaria continuar llegint?». Consisteix en una empaperada de fragments literaris, aportats pels diversos col·lectius del Campus, que volen suggerir lectures per Sant Jordi i més enllà. Aquesta activitat és organitzada per la Comissió de Dinamització Lingüística de la Facultat i compta amb el suport del CRAI Biblioteca Informació i Mitjans Audiovisuals. Com es pot veure en la imatge, en el cas que el fragment correspongui a un llibre del qual hi ha exemplars a la biblioteca, s’hi ha afegit un codi QR que mena cap al catàleg, per poder-lo reservar.

Així mateix, uns dies després de Sant Jordi, té lloc la «Taula d’intercanvi de llibres», útil per donar una segona vida a llibres que ja hem llegit o per intercanviar llibres que ens han regalat per Sant Jordi i que ‒per la raó que sigui‒ no llegirem.