Campus

«L’orgull», nou episodi del pòdcast La Recòndita

Arriba el segon episodi del pòdcast de la FIMA, La Recòndita, que es dedica a l’orgull LGBTI. En la primera part del programa, els presentadors habituals, Adrien Faure, Maria José Masanet i Sergio Villanueva, ens descobreixen una filòsofa que va revolucionar el món amb les seves idees. 

En la segona part, conversen sobre memòria LGBTI i arxius amb els nostres companys Núria Jornet, directora del Departament, i Lluís Anglés, tècnic del CRAI. Amb ells, exploren la importància dels arxius comunitaris per a la preservació i recreació de les memòries més silenciades i diverses, i com la seva recuperació permet, per exemple, habilitar exposicions com ara «Ràdio, pòdcast i diversitats» que va acollir la Biblioteca de la Facultat. 

Finalment, a la tercera part, «La cafeteria», conversen amb Mar González, alumna de 4t de Comunicació Audiovisual, i Marc Vilalta, exalumne de la Facultat. Ambdós han produït curts de temàtica LGBTI que han estat guardonats en diferents festivals. En aquesta conversa, reflexionen sobre el seu procés creatiu i sobre la necessitat de donar veu a aquestes històries, i expliquen com ha estat el seu pas per la Facultat.

Podeu escoltar l’episodi a Spotify i iVoox.