Activitats

Xerrada de Ferran Burguillos, del Consorci de Biblioteques de Barcelona, a estudiants de GIDD

El passat 23 de febrer de 2023, Ferran Burguillos, gerent del Consorci de Biblioteques de Barcelona, ha presentat el Pla Director de Biblioteques de Barcelona 2030, el tercer pla estratègic que s’elabora per desplegar i consolidar el servei de lectura pública a la ciutat. 

La xerrada, que s’ha realitzat en el marc de les assignatures optatives Biblioteques públiques i Serveis per a usuaris amb necessitats especials, i que ha comptat també amb l’assistència dels alumnes de l’assignatura Avaluació i qualitat, ha permès conèixer el procés de creació d’una xarxa que, a hores d’ara, compta amb 40 biblioteques que comparteixen una mateixa missió, ofereixen una gamma de serveis i activitats àmplia i diversa i una col·lecció única preservant les singularitats de cadascuna d’elles.