Campus

Campanya 8M a la FIMA

Durant la setmana del 6 al 10 de març de 2023, amb motiu del 8M, Dia Internacional de les Dones, a l’entrada de la FIMA hi haurà un espai amb imatges que formen part de la nostra quotidianitat, en concret les que trobem dibuixades i escrites a les portes dels lavabos de la Facultat. I ens preguntem si aquestes imatges realment ens representen.

Al costat trobarem un altre espai amb imatges que sí que considerem que són representatives de les diversitats. Aquest espai està inacabat a l’espera que alumnat, professorat i membres del PAS es motivi i comparteixi imatges o frases que consideri que sí que ens representen.

El mateix dia 8, dimecres, es donaran a conèixer els premis als millors treballs de la Facultat amb perspectiva de gènere: TFG, TFM i tesi, entre els treballs del curs passat presentats als premis Clara Campoamor, Rosalind Franklin i Badia Margarit de la UB.

Finalment, també el 8M a les 18.30 h s’inicia la manifestació a la plaça Universitat. Uns minuts abans l’Assemblea Feminista de la UB ha convocat davant de l’edifici històric de la UB una concentració perquè professores, estudiants i membres del PAS vagin juntes a la manifestació que té per lema “Contra les precarietats, les fronteres i la violència, aquí estem les feministes!” Des d’allà arrencarà la mobilització, que enfilarà la Gran Via fins al passeig de Sant Joan, on baixarà fins a Arc de Triomf i les portes del parc de la Ciutadella. En aquest darrer punt, se celebrarà l’acte final de la protesta.