Campus

Cristina Azorín fa una xerrada a l’assignatura “Repositoris i biblioteques digitals”

Cristina Azorín, bibliotecària responsable del repositori DDD de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), va fer el dia 3 de març de 2023 una xerrada als alumnes de l’assignatura Repositoris i biblioteques digitals del grau en Gestió d’Informació i Documentació Digital de la FIMA. Els alumnes de l’assignatura, coordinada pel professor Cristóbal Urbano, han de fer per grups l’avaluació de diversos repositoris institucionals i de recerca. Entre els instruments d’avaluació que faran servir ocupa un lloc preeminent la Guía para la evaluación de repositorios institucionales de investigación, publicada per FECYT i la CRUE que ha estat el tema central de la xerrada, ja que Cristina Azorín va participar en l’equip d’autors que la va redactar. La seva doble perspectiva com a coautora de la guia i com a responsable del responsable del repositori de la UAB ha estat molt enriquidora per l’alumnat.