Campus

Sessió «Pràcticum en primera persona» a GIDD

Els passats 13 i 16 de febrer de 2023, en el marc de l’assignatura Preparació al Pràcticum de 3r del grau en Gestió d’Informació i Documentació Digital, va tenir lloc la sessió “Pràcticum en primera persona”.

L’objectiu d’aquesta sessió és promoure la trobada entre alumnes que acaben de realitzar el Pràcticum i els que el faran el curs vinent. Es tracta de compartir coneixement i experiències vitals, i explicar “en primera persona” com ha estat la seva estada al centre de pràctiques.

A la sessió de dilluns dia 13 amb el grup de presencial van intervenir:

I a la sessió de dijous dia 16 de febrer amb el grup de semipresencial van intervenir:

Totes van fer aportacions molt interessants! Des de les seves motivacions per triar un centre o un altre fins a anècdotes del seu dia a dia professional, passant per alguns consells bàsics sobre com enfrontar el tram final dels estudis. 

A totes elles, moltes gràcies!