Campus

Darrera classe de Sílvia Argudo

El passat 29 de maig de 2023, la professora Sílvia Argudo va impartir la seva darrera classe al grau en Gestió d’Informació i Documentació Digital, ja que pensa jubilar-se pròximament. Amb aquest motiu i «per sorpresa», uns quants companys van irrompre al final de la classe i li van fer ofrena d’un ram de flors, que la Sílvia va agrair, emocionada.

Sílvia Argudo, diplomada en Biblioteconomia i Documentació i llicenciada en Documentació, va començar la seva carrera docent a la Facultat el curs 2000-01. Ha destacat sempre per una alta exigència i qualitat en la seva activitat, i a la vegada per les innovacions didàctiques, introduint nombrosos elements de ludificació a les classes. A més de la seva tasca docent, també ha estat compromesa amb la gestió del centre, com a secretària del Consell d’Estudis, coordinadora del Pla d’Acció Tutorial i vicedegana d’Afers Acadèmics i Qualitat.