Activitats

Exposició sobre al·legacions jurídiques, amb la participació de Pedro Rueda

Del 6 de juny al 21 de juliol de 2023 es pot visitar l’exposició «L’argumentació del conflicte: al·legacions jurídiques catalanes (segles XVI-XIX)», organitzada pel CRAI Biblioteca de Fons Antic de la UB, en la qual ha participat el professor Pedro Rueda. El comissari de l’exposició ha estat Josep Capdeferro, professor d’Història del Dret de la UPF. La mostra està instal·lada a l’espai expositiu dels CRAI Biblioteca de Fons Antic i de Lletres, a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona. S’hi faran dues visites guiades el 4 de juliol a les 10.30 h i el 5 de juliol a les 17.30 h. A més, s’han programat dos seminaris relacionats, els dies 5 i 10 de juliol. Vegeu-ne més detalls en aquesta pàgina web.