Professorat

Anna Villarroya participa a Mutare, de la Fundació Carulla

El passat 5 de juliol de 2023, la professora de la FIMA Anna Villarroya va participar a la Plenària Mutare 2023 de la Fundació Carulla. La trobada d’enguany tenia com a lema la sostenibilitat, és a dir, la possibilitat d’imaginar i crear un món més sostenible a partir de les arts. L’Anna va participar en el Mutare Contrast presentant el marc teòric relacionat amb la cohesió social. En aquest debat hi van participar també Marina Porras (llengua), Rosa Cerarols (territori), Emma Quadrada (clima) i Gemma Carbó (educació cultural). Més informació sobre la jornada es pot trobar en aquest enllaç. I en l’enllaç següent es troba el decàleg de Mutare sobre els elements que cal tenir en compte per incrementar el poder transformador dels projectes culturals. Per últim, ens plau informar que en la darrera reunió del patronat de la Fundació Carulla, celebrat al mes de juny, es va aprovar la incorporació de l’Anna Villarroya en aquest òrgan, a partir de setembre. L’Anna ha estat membre del jurat de les darreres edicions del Premi Lluís Carulla, a banda de col·laborar amb altres iniciatives de la Fundació.