imatge publicitaria publica 24
Professorat

Anna Villarroya conversa sobre la situació professional al sector cultural a PÚBLICA 24

El passat 7 de febrer de 2024 l’Anna Villarroya, professora de la nostra Facultat, va participar a PÚBLICA 24, una trobada de professionals de la gestió de la cultura organitzada per Fundación Contemporánea – La Fábrica, a Madrid, que aquest any arriba a la seva 14a edició. L’Anna, conjuntament amb Alberto Conejero, dramaturg i poeta, varen mantenir una «conversa» al voltant de la «Situació professional de l’artista i del sector cultural». L’Anna va aprofitar per presentar els principals resultats de l’estudi, promogut per l’Observatori Social “la Caixa”, que porta per títol «Com són les condicions laborals i de vida dels artistes i els professionals de la cultura?».