portes obertes plató
Campus

Jornada de portes obertes 2024 a la FIMA

El passat 15 de febrer de 2024 va tenir lloc la primera de les dues Jornades de Portes Obertes de la FIMA previstes per aquest curs acadèmic. L’activitat està adreçada als futurs estudiants, amb l’objectiu de donar a conèixer la Facultat, així com els tres graus que s’hi poden cursar: Gestió d’Informació i Documentació Digital, Comunicació Audiovisual i la doble titulació en Gestió d’Informació i Documentació Digital-Comunicació Audiovisual.

L’acte va començar amb un parlament per a tothom del degà Miquel Térmens a la sala d’actes; a continuació els assistents es van dividir en diferents grups per estudis per tal de seguir diverses activitats així com fer la visita a les instal·lacions de la Facultat, com ara les aules d’ordinadors, les sales d’estudi, la biblioteca o el plató, amb la participació dels caps d’estudis, professors i tècnics de la Facultat.