Professorat

Javier Guallar participa al congrés CRECS a Arequipa (Perú)

El professor de la FIMA Javier Guallar ha participat al 13.º Congreso Internacional sobre Revistas Científicas CRECS, que ha tingut lloc a Arequipa (Perú) del 8 al 10 de maig de 2024. Guallar ha moderat una sessió de comunicacions i ha presentat la conferència «25 recomendaciones para revistas científicas en redes sociales».

A la seva ponència, Guallar ha presentat diverses recomanacions sobre xarxes socials adreçades a editors de revistes científiques o responsables de les seves xarxes socials, tenint en compte aspectes com ara: la selecció de plataformes, l’estratègia de publicacions, les temàtiques de les entrades (posts), els formats visuals, la curació de continguts i la relació amb la comunitat.

La presentació es pot consultar a: eprints.rclis.org/45758/