Activitats

Saló de l’Ensenyament 2012

La 23a edició del Saló de l’Ensenyament, se celebrarà del 21 al 25 de març al Palau 2 del recinte de Montjuïc. El Saló reuneix l'oferta més completa sobre carreres universitàries, estudis superiors, complementaris, de formació professional i d'idiomes. Aquest any, el certamen vol potenciar més que mai la seva funció com a eina d'orientació als estudiants, tant presencialment com a través d'internet.

La Facultat hi és present en un dels estands de la Universitat de Barcelona on s’informa dels ensenyaments de les àrees d’Arts i Humanitats i de Ciències Socials i Jurídiques. En aquesta edició, comptem amb la col·laboració com a informadors dels estudiants Estafania Dorado, Helena Lorenzo, Laura Jurado, Santiago Martín i Alexis Santano.

Trobareu tota la informació sobre el Saló a: http://www.ensenyament.com/