Activitats

Jornada sobre semipresencialitat

La nostra Facultat, a través de la vicedegana Sílvia Argudo, forma part de la comissió de treball sobre semipresencialitat que està redactant un document de pautes que haurà de servir com a punt de partida per elaborar una normativa sobre semipresencialitat. La comissió està treballant també en la recollida de dades sobre experiències de semipresencialitat a la UB, el resultat de l'anàlisi de les quals presentarà en una  jornada que tindrà lloc el dia 11 de juliol. Sílvia Argudo i Màrius Domínguez, vicedegà de la Facultat d’Economia i Empresa, hi presentaran una anàlisi comparativa de les experiències de semipresencialitat dels graus d’Informació i Documentació, Economia i Administració d’Empreses en una comunicació que porta per títol «La diversitat en la semipresencialitat».