Activitats

«Mòbils BiD» finalista dels Premis Blogs Catalunya

El  blog Mòbils BiD ha resultat finalista en la categoria «Universitats, recerca i ciència» d'un concurs de blogs en català que organitza des de fa sis anys l'associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement). Mòbils BiD és l’espai de trobada de la Facultat  i els programes de mobilitat nacional i internacional per tal de difondre'ls i fomentar-los, i hi col·laboren explicant les seves experiències a l’estranger els estudiants que participen en aquests programes. El premi es fallarà el proper 28 de setembre.

Mòbils BiD no és l’únic blog relacionat amb la Facultat que ha quedat finalista. En la mateixa categoria, però en la modalitat «Professionals», hi ha el blog Bibliotecari: professió de present i de futur del professor Amadeu Pons. Podeu consultar aquí la llista sencera de finalistes, on trobareu també el blog Vocabularia, el portal terminològic dels Serveis Lingüístics de la UB.