Activitats

Sonia Vicente a l’Istituto Universitario Europeo

Sonia Vicente Sánchez, llicenciada en Filologia Hispànica i alumna del màster de Gestió de Continguts Digitals, ha estat seleccionada per fer un any de pràctiques a la biblioteca de l’Istituto Universitario Europeo a partir del mes d'abril. La Sonia ja té experiència internacional, ja que l'any 2012 va fer pràctiques d’estiu a l’Instituto Cervantes de Londres.

L’Istituto Universitario Europeo, finançat per la Unió Europea i situat molt a prop de Florència, hostatja una colla d’investigadors d’arreu d’Europa. A la biblioteca, hi treballen una vintena de persones i quatre o cinc bibliotecaris en pràctiques. Actualment hi són la Núria Cangròs i en Jofre Capdevila, ambdós titulats per la Facultat.

Us recordem que a Mòbils BiD podeu seguir les experiències i impressions dels estudiants de la Facultat que participen en programes de mobilitat.