Activitats

Convocades les beques de col·laboració amb la UB per al curs 2014-15

El Vicerectorat d'Estudiants i Política Lingüística ha obert la convocatòria de primavera per a les beques de col·laboració del curs vinent (convocatòria 2014.3). Per optar a les beques, cal ser estudiant de la UB en qualsevol dels ensenyaments de grau, màster universitari o programes de doctorat.

De les 270 beques que s’han convocat, n’hi ha alguna que està adreçada molt especialment a estudiants de la Facultat: dues beques per a col·laborar amb les aules informàtiques de la Facultat i una per a les aules informàtiques de Comunicació Audiovisual.

Així mateix, hi ha dues beques per col·laborar amb la Biblioteca de la Facultat, on ser estudiant del grau d’IiD és un requisit, i un seguit de beques per col·laborar amb les biblioteques d'altres Facultats, on el grau d’IiD és un mèrit. A més, s’han convocat altres beques per a diverses unitats del CRAI —com ara el Servei d'Obtenció de Documents, la Unitat de Procés Tècnic i la Unitat de Projectes— o per al Servei d’Estudiants, on els estudis d'IiD també són un mèrit. Al seu torn, altres unitats de la UB, com ara la Unitat de Comunicació o la Unitat d’Entorns Web, ofereixen beques on es valoren els estudis de Comunicació Audiovisual.

En general, però, moltes de les beques estan destinades a tasques que tenen força a veure amb els ensenyaments de la Facultat i, per tant, recomanem als estudiants que facin una lectura atenta de l’annex de la convocatòria per tal de dectar quina de les ofertes s'adapta més al seu perfil. La convocatòria es pot consultar a la pàgina web de la UB. El termini de presentació de sol·licituds acaba el 22 d’abril.