Activitats

Jornada de clausura de l’EIDB de Cali

Avui, 7 de novembre, ha tingut lloc la jornada de clausura de l’Escuela de Innovación y Desarrollo Bibliotecario 2014 (EIDB) de Cali, una proposta de formació permanent en modalitat semipresencial que coordina la Facultat i s’inspira en el model de l’Escola d’Estiu/Hivern de la Biblioteca Pública que es fa al nostre centre des fa nou anys. L’EIDB s’ha desenvolupat del 20 d’octubre al 7 de novembre i, durant la darrera setmana, Ferran Burguillos, director de la xarxa de Biblioteques Municipals de Sabadell i antic professor de la Facultat, ha estat a Cali per impartir presencialment el curs dedicat a la planificació i la gestió. Cristóbal Urbano, coordinador acadèmic de l’EIDB, ha participat des de Barcelona a l’acte de clausura amb una salutació de comiat.