Activitats

Centenari BiD: taula rodona sobre dones i documentació (23 de març)

En el marc dels actes de celebració del centenari, el proper dilluns, 23 de març, a les 19 h, tindrà lloc a l'auditori del Palau Robert la taula rodona «Dones i documentació: obrint nous camins» que pretén oferir un espai de reflexió sobre el present i el futur de les dones en els diferents àmbits de la professió. La taula —que ha estat organitzada per la Comissió d'Igualtat de la Facultat— comptarà amb la participació de:

Les ponents parlaran sobre els components de gènere en la professió i en la formació, i sobre què poden aportar els valors i les maneres de fer de les dones en diferents perfils dels professionals de la informació i la documentació: el servei públic, l’emprenedoria i la tecnologia.

Presentarà l'acte Constança Espelt, professora de la Facultat, i conduirà la taula la mateixa Mariona Chavarria.