De re linguae

Nou diccionari de fiscalitat a l’UBTERM

Ara que estem a la recta final de la campanya de la declaració de la renda, és un bon moment per anunciar una novetat terminològica: el portal UBTERM acaba d’incorporar el Diccionari de fiscalitat, elaborat pel Grup d’Innovació Docent en Economia dels Impostos (GIDEI), amb la col·laboració dels Serveis Lingüístics de la UB, que s’han encarregat de l’aplicació de la metodologia terminològica (compleció i revisió de termes) i de l’edició en línia. 

Aquest diccionari recull 244 conceptes sobre fiscalitat que formen part de la docència d’aquesta matèria i pretén ser una eina de suport i acompanyament per a alumnes i estudiosos d’aquest camp. Els termes estan entrats en català, castellà i anglès, i les definicions es poden consultar en català o en castellà, segons la visualització seleccionada.