Activitats

Inaugurada la quarta edició del curs de postgrau de l’Escola de Llibreria

Ahir, dilluns 7 de setembre, va tenir lloc l’acte d’inauguració de la quarta edició del curs de postgrau de l’Escola de Llibreria. Els parlaments de Joaquim Bejarano (director de l’Àrea del Llibre de l’Institut Català de les Empreses Culturals), Antoni Daura (president del Gremi de Llibreters de Catalunya) i Mònica Baró (vicedegana de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació) van ser del tot coincidents: l’Escola de  Llibreria és una magnífica iniciativa que poc a poc va donant els seus fruits.

A continuació, la periodista literària Valèria Gaillart va fer la conferència inaugural «Un cànon literari per a llibreters?» i l’acte es va cloure amb un ritual que sempre resulta emotiu: el lliurament de diplomes als estudiants de la tercera promoció i la benvinguda als estudiants que comencen les classes el proper dilluns, dia 14. El director del l’Escola, el professor Lluís Agustí, va exercir de mestre de cerimònies.

El proper dilluns, 7 de setembre, tindrà lloc al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (plaça Nova, 5, Barcelona) l’acte inaugural de la quarta edició del postgrau de l’Escola de Llibreria, que comptarà amb l’assistència de Joaquim Bejarano (director de l’Àrea del Llibre de l’Institut Català de les Empreses Culturals), Antoni Daura (president del Gremi de Llibreters de Catalunya) i Mònica Baró (vicedegana de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació).

La conferència inaugural «Un cànon literari per a llibreters?» correrà a càrrec de Valèria Gaillard, periodista literària a El Punt Avui, llicenciada en Filosofia i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada, màster en Periodisme per l’INA (Institut National de l’Audiovisuel) de París, traductora de Proust i secretària general de l’Associació Catalana d’Amics de Marcel Proust.

Durant l’acte, es lliuraran els diplomes als alumnes de la tercera promoció del curs de Llibreria que han superat el postgrau i es donarà la benvinguda als alumnes de la quarta edició.

Aquesta activitat s’emmarca en la Setmana del Llibre en Català, i tindrà lloc a les 18 hores.

– See more at: http://bd.ub.edu/noticies/categoria/activitats#sthash.cQHQ9qcv.dpuf