De re linguae

Aprendre llengües a la UB: ara és el moment!

Des d’avui, dijous, 22 d’octubre, s’obren les inscripcions als grups de conversa d’alemany, francès, italià, rus, xinès i japonès adreçats a estudiants de la UB. Aquests grups es reuniran un cop per setmana (sessió d’una hora) a la Facultat de Filologia (Plaça Universitat). Les sessions comencen la setmana del 26 d’octubre i acabaran la setmana del 14 de desembre. Per consultar els horaris i els nivells, cal accedir al Campus Virtual del Centre d’Autoaprenentatge de Llengües de Plaça Universitat: http://www.ub.edu/sl/caluniversitat. Les places són limitades i s’adjudicaran automàticament per ordre d’arribada. Si teniu qualsevol dubte, podeu escriure a: cal1@ub.edu.

Així mateix, convé saber que el període de matrícula de Multilingüitza’t amb Rosetta Stone s’ha ampliat fins al dia 1 de novembre. Podeu matricular-vos-hi per Internet a la pàgina web http://www.ub.edu/multilingua. Us recordem les tres modalitats del programa:

  • Rosetta Stone Course, ideal per a nivells inicials (A1, A2 i B1) i disponible per aprendre fins a 23 llengües: alemany, anglès americà, anglès britànic, àrab, coreà, espanyol, francès, grec, hebreu, hindi, irlandès, italià, japonès, llatí, neerlandès, persa, polonès, portuguès (Brasil), rus, suec, tagal (Filipines), turc, vietnamita i xinès.
  • Rosetta Stone Advantage, idoni per a nivells més alts (B2 i C1) i disponible per aprendre alemany, anglès americà, anglès britànic i francès.
  • Rosetta Stone Advantatge Professional amb continguts per perfeccionar l’anglès en els àmbits de la medicina, l’economia i empresa, i l’hoteleria i turisme: nivells mitjà i avançat (B2 i C1).

 El preu de la llicència semestral (sis mesos d’accés) és de 50 euros i el de l’anual (un any d’accés), 90 euros. Si algú s’hi volia matricular i no ho havia fet, encara hi és a temps.