De re linguae

Convocat el XIV Premi Arrelats de relats breus de la UB: apunts, piulades, audiovisual i Viquipèdia

La Xarxa de Dinamització Lingüística (XDL) de la UB convoca el XIV Premi Arrelats de relats breus. Amb aquest premi, la XDL es proposa promoure la creació en català i promocionar l’ús de la llengua catalana. El concurs té quatre categories:

  • Apunts. Els textos han d’inspirar-se d’alguna manera en els exemples lul·lians i, per tant, ha de ser una història breu que conclogui amb un aprenentatge moral o intel·lectual. Extensió màxima: 600 paraules. S’admeten tant blogs ja existents com blogs creats dins el termini del concurs.
  • Piulades. Cal escriure el relat en una piulada i etiquetar-lo tal com s’indica al procés de presentació. S’admeten tant comptes de Twitter ja existents com altres comptes creats dins del termini del concurs. Les piulades han d’inspirar-se d’alguna manera en els exemples lul·lians i, per tant, ha de ser una història breu que conclogui amb un aprenentatge moral o intel·lectual.
  • Audiovisual. Cal presentar un relat en format àudio o audiovisual de 10 minuts de durada com a màxim.
  • Viquipèdia. Cal presentar un article fet, en el marc de col·laboració entre la UB i Viquipèdia, en un dels viquiprojectes docents a la UB.

Els estudiants hi poden participar, de manera individual o col·lectiva, com a màxim amb 3 apunts, 3 articles, 5 piulades i/o 2 fitxers d’àudio o vídeo. El termini de presentació d’originals finalitza el 10 d’octubre de 2016.

Trobareu les bases senceres del concurs a: http://www.ub.edu/xdl/premis/bases-del-xiv-premi-arrelats.