De re linguae

Multilingüitza’t amb Rosetta Stone: matrícula oberta fins al 30 d’abril!

La Universitat de Barcelona ofereix als seus membres la possibilitat de matricular-se a Rosetta Stone, un mètode d’autoaprenentatge de llengües per Internet, amb el qual es pot practicar i millorar totes les destreses lingüístiques. El programa permet estudiar diverses llengües simultàniament amb una llicència semestral del 10 de maig al 4 de novembre de 2018

Rosetta Stone té tres modalitats diferents i podeu triar la que més s’adapti a les vostres necessitats:

  •  Rosetta Stone Course, per a nivells inicials (fins al B1 del MECR) i disponible per aprendre fins a 28 llengües: alemany, anglès americà, anglès britànic, àrab, coreà, dari (persa afgà), espanyol, francès, grec, hebreu, hindi, irlandès, italià, japonès, llatí, neerlandès, paixtu, persa (farsi), polonès, portuguès (Brasil), rus, suec, tagal, turc, urdú, vietnamita i xinès.

  • Rosetta Stone Advantage, per a nivells més alts (B2 i C1 del MECR) i disponible per aprendre alemany, anglès americà, anglès britànic i francès.

  • Rosetta Stone Advantatge Professional, amb continguts per perfeccionar l’anglès en els àmbits de la medicina, l’economia i empresa, i l’hoteleria i el turisme (nivell mitjà i avançat: B2 i C1).

El període de matrícula estarà obert fins al 30 d’abril i per als membres de la UB el preu és de 50 euros (llicència  semestral). Fins al 24 d’octubre, podeu participar en el sorteig de 2 llicències fent clic a «m’agrada» i compartint el missatge a Facebook.

Trobareu tota la informació a: http://www.ub.edu/multilingua/. Si teniu qualsevol dubte o pregunta, podeu posar-vos en contacte amb el Centre d’Autoaprenentatge de Llengües de Plaça Universitat (telèfon: 934035299, correu electrònic: cal1@ub.edu).