Activitats

Un equip de CAV ha gravat «Luces de Bohemia»

L’obra de teatre de Valle Inclán Luces de Bohemia es representa des de fa 11 anys al Teatro de las Esquinas de Saragossa. Per tal de convertir-la en una pel·lícula, la Compañía El Temple, que posa l’obra en escena i cogestiona el teatre, va demanar la col·laboració de CAV per fer un teaser (el Termcat ens proposa que en diguem «anunci d’intriga» o «de suspens»). El passat dimecres 4 d’abril, els professors Gerardo Gormezano i Paula Ortiz, com a directors, Pedro Valero com a operador de càmeres, Anna Marquès com a productora, i el tècnic d’audiovisuals Jordi Capella, acompanyats de l’estudiant de segon curs Marc Villafranca, van passar el dia a Saragossa per gravar Max Estrella. A la foto, podeu veure quatre membres de CAV preparant la gravació de l’obra.