Professorat

Estada de recerca de Pedro Rueda a Berlín

El professor de la FIMA Pedro Rueda realitza una estada d’investigació a l’estiu a la Bibliothek des Ibero-Amerikanischen Institut a Berlín. La biblioteca és una de les més importants a Europa de temes llatinoamericans i recull fons i col·leccions especials dels primers antropòlegs i historiadors alemanys que van treballar a Amèrica Llatina. Aquesta biblioteca especialitzada amb més d’un milió de monografies forma part de l’entitat Preußischer Kulturbesitz (fundación per al patrimoni cultural) que inclou museus, centres de documentació i la Staatsbibliothek zu Berlin

L’estada forma part d’una beca competitiva (se’n convoquen unes 10 a l’any), que permet els investigadors dur a terme una recerca d’un mes o dos amb els materials de la biblioteca. El 9 d’agost de 2022 Pedro Rueda impartirà una conferència per presentar els resultats als investigadors (més informació a la web https://www.iai.spk-berlin.de/).