Campus

Xerrada de Virgínia Cierco al grau en GIDD

El passat 23 de març de 2023, Virgínia Cierco, directora de la Biblioteca Sant Pau-Santa Creu de Biblioteques de Barcelona, va participar en la sessió «La funció social de la biblioteca pública», organitzada conjuntament per Maite Comalat i Aurora Vall en el marc de les assignatures optatives Biblioteques públiques i Serveis per a usuaris amb necessitats especials, del grau en Gestió d’Informació i Documentació Digital (GIDD). Els assistents van poder conèixer els projectes que, durant els deu anys que la Virgínia Cierco ha estat directora de la Biblioteca Bon Pastor, ha dut a terme amb la participació i implicació de l’equip de la biblioteca, dels agents del barri i de la mateixa comunitat, i que la van fer mereixedora de la Medalla d’Honor de Barcelona l’any 2019 i pregonera de la festa major del barri el 2022.