Professorat

Maria-Jose Masanet, premiada per l’Associació de Drets Sexuals i Reproductius

La professora de la FIMA Maria-José Masanet va rebre, el passat 7 de juliol de 2023, un dels premis «Defensores» en la seva quarta edició. Aquests guardons són atorgats per l’Associació de Drets Sexuals i Reproductius en reconeixement de la dedicació de persones i entitats que procuren per la garantia i defensa dels drets sexuals i reproductius. El premi vol reconèixer la trajectòria professional i activista en defensa dels drets sexuals i reproductius de les premiades. En el cas de la Maria-José, el jurat va assenyalar la seva entusiasta faceta investigadora, que busca la transformació i l’impacte social, situant el marc feminista en l’anàlisi de l’esfera audiovisual, relacional i educativa d’adolescents i joves. Els seus projectes, sempre innovadors i frescos, permeten conèixer millor l’adolescència i joventut i també aquells factors que condicionen els seus imaginaris. Així mateix, també va valorar la mirada que la seva recerca fa a l’adolescència i joventut, sempre respectuosa i situant aquestes persones al centre com a protagonistes en tots els seus projectes, reforçant així la seva pròpia dignitat.