Campus

L’1 de desembre, escolta «L’estigma no és sexi» dedicat a l’estigma del VIH

El divendres 1 de desembre de 2023 se celebra el Dia Mundial de Lluita contra la SIDA. Per aquest motiu, el videpòdcast «L’estigma no és sexi» ha dedicat el programa d’aquesta setmana a parlar de com es genera l’estigma del VIH. Des de la FIMA, el professor Sergio Villanueva, l’Aida Navas i l’Arnau Creus parlen sobre què és l’escala de l’estigma i, amb la Irene Altamirano Picallo, cineasta i activista del VIH, repassen com és la representació actual del VIH al cinema i les sèries. El videopòdcast es pot veure a YouTube i escoltar a Spotify

La lluita contra l’estigma està recollida dintre de l’ODS 3 de l’ONU (a la meta 3.7 sobre salut sexual i reproductiva), i dins del Plan Estratégico para la Prevención y Control de la Infección por el VIH y las ITS en España.