taller converses feministes
Professorat

Anna Villarroya, a les Converses feministes de l’Ajuntament de Barcelona

El passat dissabte 23 de març de 2024, la professora de la FIMA Anna Villarroya va participar en les «Converses feministes», una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona per debatre i buscar respostes als principals reptes per assolir una igualtat real i efectiva.

Les jornades es van celebrar a l’Auditori de la Universitat Pompeu Fabra a partir de sis grups de treball que s’havien constituït durant el mes de gener. En aquests grups es van definir els interessos i propostes principals per aconseguir noves aportacions i compromisos per avançar en les pròximes polítiques municipals feministes. La professora Villarroya va liderar el taller «Construint propostes en el món de la Cultura».