cartell jornades CERC
Professorat

Anna Villarroya participa en una jornada sobre professionals de la cultura

El passat 16 d’abril de 2024, Anna Villarroya, directora del Centre de Recerca en Informació, Comunicació i Cultura de la Universitat de Barcelona (CRICC) i professora de la FIMA, va participar a la Jornada «Gestionant la cultura, de la precarietat a la dignificació professional. Bones pràctiques i com assolir-les», organitzada per l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural i el Cercle de Cultura, i que va tenir lloc a l’auditori del Centre d’Estudis i Recursos Culturals (CERC). L’Anna va participar en una breu ponència sobre la precarietat aplicada a la gestió cultural, així com en la taula rodona titulada «Què més es pot i cal fer per dignificar i normalitzar la pràctica professional de la gestió cultural».