Professorat

UBiqu, un projecte de recerca d’IiD i CAV, obté el suport del programa REDICE-12

El programa de recerca en docència universitària REDICE-12 ha permès posar en marxa el projecte UBiqu sobre l'ús i la percepció dels dispositius mòbils per part d'estudiants i professors del grau d’Informació i Documentació i de Comunicació Audiovisual en els processos d'ensenyament i d'aprenentatge.

L'objectiu de l'estudi és avaluar l'ús, la freqüència i la finalitat de la utilització de la xarxa des dels ordinadors i els dispositius mòbils per part dels estudiants i professors de la Facultat, amb l'objectiu de comprovar quines estratègies fan servir els alumnes en l’ús d’Internet i d'aquesta mena de dispositius, i de promoure'n una utilització que afavoreixi els processos d'aprenentatge.

La investigadora principal del projecte és Mariona Grané i hi prenen part els professors Lucrezia Crescenzi, Jaume Duran, Joan Frigola, Mireia Ribera, Marina Salse, Jordi Serrano, Miquel Térmens i Cilia Willem.