Professió

Canal professional: distribució de materials a biblioteques

Consol Dorna Gómez és diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la Facultat des de 2009. Abans d'acabar la diplomatura va treballar un temps com a auxiliar de biblioteca en dues biblioteques públiques, i entre 2008 i 2012, al Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, amb tasques diverses de catalogació, creació de la biblioteca digital i atenció a consultes d'informació. Des del 2010 treballa a Tatarana, una empresa catalana especialitzada en el subministrament de materials audiovisuals (música, cinema…) a biblioteques.

La seva feina és la de responsable de catalogació de l'empresa: és l'enllaç entre els responsables de catalogació de les diferents xarxes i biblioteques per a les quals treballen i l'empresa, i es dedica a la catalogació de tot tipus de materials, sobretot per a l'Aladí (catàleg col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona) i l'Argus (catàleg de les biblioteques públiques de Girona, Lleida, Tarragona i Terres i de l'Ebre), però també per a altres catàlegs com el de les BEG (Biblioteques Especialitzades de la Generalitat de Catalunya) o el Catálogo colectivo de las Bibliotecas Públicas de La Rioja. Per a més informació vegeu: http://www.linkedin.com/pub/consol-dorna/48/611/34b