Professió

Festival FLUX 2013 a l’Arts Santa Mònica

 

Aquests dies té lloc la vuitena edició del festival de vídeo d'autor FLUX 2013, que  es va inaugurar el dilluns, dia 9, a l'Antic Teatre, i continuarà amb altres activitats del 17 al 22 de desembre a l'Arts Santa Mònica de Barcelona.

Aquest any, els autors centrals del festival són Dionís Escorsa, Albert Merino, Benet Rossell & Adolf Alcañiz, i Mireia Sallarès. Hi haurà projeccions monogràfiques i col·loquis amb els autors, i s'hi presentarà la videoinstal·lació col·lectiva FLUX VIDEOCAPSA, integrada per vídeos inèdits, on s’experimenta amb formats alternatius d’exhibició de les obres videogràfiques.

El festival FLUX està organitzat per Habitual Video Team, que dirigeix la professora del grau de CAV, Lis Costa. L'entrada a tots els actes és gratuïta.