Professorat

Ciro Llueca, cap de Documentació a la Filmoteca de Catalunya

 

Amb l’any nou, arriben canvis professionals. Ciro Llueca —que fins ara combinava la seva tasca de professor associat del Departament de Biblioteconomia i Documentació amb la coordinació del PADICAT (Patrimoni Digital de Catalunya) a la Biblioteca de Catalunya— ha superat un procés de selecció per ocupar la plaça de cap de Documentació de la Filmoteca de Catalunya, a la que s’ha incorporat el 2 de gener.

Llueca, que seguirà col·laborant amb la Facultat, se suma a l’equip de la Filmoteca amb un repte professional apassionant: el 2015 es produirà l’apagada analògica al sector cinematogràfic i el format digital en serà ja el protagonista absolut. Confiem plenament que l'experiència del professor Llueca servirà per mitigar els riscos de la seva preservació i li desitgem molts èxits en aquesta nova etapa que acaba de començar.