Professió

Eleccions al COBDC

El Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya està en període electoral. Aquesta vegada, els col·legiats poden triar entre dues candidatures: una encapçalada per Daniel Gil Solés, sota el lema «A prop teu», i l’altra, «Fem COBDC», que lidera Montserrat Garcia Alsina. A la pàgina web del COBDC, podeu consultar els noms dels candidats de les dues llistes. Hi trobareu els noms de moltes persones que han passat per la Facultat!

Per donar a conèixer el seu programa, la candidatura «A prop teu» ha creat un blog, i també els podem seguir a través del seu compte de Facebook o de Twitter.

 

I també podeu saber quines les propostes de Montserrat Garcia Alsina i el seu equip a través de Facebook i de Twitter.

 

Les eleccions són el 4 de juny. Bona campanya a tothom!