Professorat

Mariona Chavarria, directora de la nova Biblioteca del Fondo, de Santa Coloma

 

La professora Mariona Chavarria ha estat nomenada recentment directora de la nova Biblioteca del Fondo de Santa Coloma de Gramenet que s'inaugurarà el proper mes de setembre. Mariona Chavarria, que estava vinculada al departament de BiD des de setembre de 2009, deixarà de col·laborar com a associada per dedicar-se intensament a aquest nou projecte i a la finalització de la seva tesi doctoral. Darrerament, la professora Chavarria havia impartit part de l’assignatura Tècniques de treball i de comunicació a l’ensenyament de Gestió i Administració Pública (GAP). Fruit d’aquesta col·laboració amb GAP, és l’obra Tècniques de treball i de comunicació, coordinada per Max Turull, on van intervenir també els professors Jordi Ardanuy i Cristóbal Urbano.