Professió

Jornades «Una apuesta por la biblioteca del siglo XXI en Cali»

 

Entre el 6 i el 12 de juny, té lloc a Cali (Colòmbia) una trobada entre representants de la Red de Bibliotecas Públicas Comunitarias del Municipio de Cali, el Consorci de Biblioteques de Barcelona i la Facultat de BiD, per mirar de trobar eines de col·laboració entre les dues ciutats, que es concretaran, per exemple, en la posada en marxa la tardor vinent de la Escuela de Innovación y Desarrollo Bibliotecario de Cali. En el marc d’aquesta trobada, tenen lloc les jornades «Una apuesta por la biblioteca del siglo XXI en Cali» organitzades per l’Alcaldia de Cali i la Fundación Bibliotec, on participen, per part de Barcelona, Juan José Arranz, Assumpta Bailac, Jordi Permanyer, i el professor de la Facultat Cristóbal Urbano.