Professorat

Festival FLUX 2015 a l’Arts Santa Mònica

Del 15 de desembre al 13 de gener, tindrà lloc a l’Arts Santa Mònica de Barcelona el festival de vídeo d’autor FLUX 2015, que aquest any arriba a la seva desena edició. Els autors centrals del festival són JimJak, Mabel Palacín i Elisabet Prandi. A més, s’hi presenta la videoinstal·lació silenciosa FLUX mut, obra de Julián Álvarez, i la videoinstal·lació col·lectiva FLUX videocapsa, amb vídeos inèdits de Miguel Andrés, Arturo Bastón, Angie Bonino, Lalo García & Raimon Lorda, Kikol Grau, Félix Pérez Hita, Rrose Present, Sra. Audiovisual, Pía Sommer i Morrosko Vila-San-Juan. L’espectacle ciencia_ficción, de Cris Blanco, inaugurarà el festival.

Per celebrar el desè aniversari, s’hi podran veure també videoinstal·lacions inèdites de Francesca Llopis, Albert Merino i Jordi Teixidó, i s’hi projectaran autorretrats creats pels 34 autors que han estat l’eix central del FLUX des del 2005 fins al 2015. A més, s’hi estrenarà un documental que resumeix les activitats de les passades edicions.

El festival FLUX està organitzat per Habitual Video Team, que dirigeixen Josep M. Jordana i la professora del grau de CAV, Lis Costa. Podeu veure’n aquí el clip promocional i aquí la recomanació que en fa l’espai 33 recomana.