Activitats

Amb el nou curs, torna el «Passaport a la professió» adreçat als estudiants d’IiD

Per segon any consecutiu, la Facultat posa en marxa el «Passaport a la professió», un programa desenvolupat conjuntament amb el Servei d’Atenció a l’Estudiant de la UB que s’adreça als estudiants d’Informació i Documentació i que els ha de permetre orientar el futur professional, mitjançant l’assistència a diferents activitats i cursos. Enguany, ja hi ha previstes dues accions, una destinada als estudiants de 1r curs —el seminari Immersió universitària—, i una altra destinada als estudiants de segon: el seminari Explora la professió. El termini d’incripció acaba el 23 d’octubre. Al final de cada curs acadèmic, els alumnes que així ho hagin sol·licitat podran obtenir un crèdit ECTS.

A més, el programa «Passaport a la professió» difon periòdicament entre els estudiants d’IiD un seguit d’activitats organitzades per entitats de dins i fora de l’àmbit acadèmic que poden contribuir a la seva formació integral com a professionals. En aquest recull de propostes, hi ha activitats molt diverses relacionades amb la inserció laboral, la competència en idiomes, els coneixements TIC, l’orientació universitària, conferències, exposicions, activitats culturals de tot tipus, etc. Podeu consultar aquí les propostes per al mes d’octubre.