De re linguae

Novetats ortogràfiques de l’IEC: un resum

Com bé sabem perquè els mitjans de comunicació i les xarxes socials n’han parlat a bastament, l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) ha fet diverses modificacions en l’ortografia que han quedat recollides en el volum Ortografia catalana que va ser aprovat en el ple del passat 26 d’octubre i es publicarà a principis de l’any vinent. L’IEC estableix un període de quatre anys per a la implantació progressiva de les novetats.

La secció de Filologia Catalana del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General ha resumit en un document breu els fragments de l’Ortografia que contenen els principals canvis per tal que ens resulti més fàcil identificar i consultar les novetats. Està disponible al Dipòsit Digital a l’enllaç: http://hdl.handle.net/2445/104063.