Professorat

Professores de la FIMA participen a «8 Reflexiones para el 8M»

Les professores de la Facultat Maddalena Fedele, Laia Manresa i Maria Jose Masanet participaran a l’acte organitzat per DAMA el pròxim dilluns 8 de març, amb motiu del dia de la dona. Laia Manresa i Virginia Yagüe presentaran l’acte, titulat «8 Reflexiones para el 8M». Per la seva banda, Maddalena Fedele i Maria Jose Masanet participaran com a ponents. La seva presentació es centrarà en la representació de personatges masculins i femenins a les sèries juvenils i les seves relacions amoroses. Parlaran d’estereotips de gènere, arquetips femenins i masculins i arguments universals. També participen com a ponents Paula Mariani, Sally Fenaux Barleycorn, Yolanda Barrasa, Concepción Cascajosa, Marta Grau, Ruth García i Yolanda García Serrano.