Professió

Presentació del projecte TOUS Heritage als estudiants del grau GIDD

El passat divendres 5 de novembre, i en el marc de l’assignatura Biblioteques, arxius i centres de documentació de 1r curs del grau de Gestió d’Informació i Documentació Digital, Anna Mas Espinalt, tècnica d’arxiu i museu de TOUS Heritage, i Jordi Andreu i Daufí, professor de la Facultat i director del projecte, van presentar TOUS HERITAGE, una iniciativa que es va posar en marxa l’any 2015 amb la voluntat que al 2020, i amb motiu del centenari de l’empresa, s’inaugurés l’espai de patrimoni de la companyia (museu i arxiu) que reuneix les peces i la documentació que el Grup TOUS ha produït al llarg d’aquest segle d’història. A la xerrada, es va posar en evidència com aquest projecte representa els valors de TOUS i com s’ha convertit en un producte que identifica, comunica i reforça la identitat corporativa.